Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Past the Mission!!!

  Μου'χει τύχει εκατομμύρια φορές ,φίλτατε αναγνώστα μου,να τα κάνω (σχεδόν) ολα μαντάρα στην εκστατική ζωή μου...να πω εκατομμύρια ψέμματα για να σώσω το τομάρι μου ( είτε να το χαντακώσω τελείως),εκστατικά εκατομμύρια φορές γέλασα μέχρι δακρύων σε καταστάσεις που απλά...δεν έπρεπε ( αλλα το κανα) και ακόμα τόσες έκλαψα με μαύρο δάκρυ σε εκστατικά χαρούμενες καταστάσεις ( τύπου γέλα μωρή,τι σου ζητάνε..)



  ΣΣΣΣ....ώπα κάτι ακούω,κάτσε να δω..... Ε,οχι ρε πούστη...! το είδα κι αυτό σήμερα...Βάλανε δέκα μαλάκες σε ένα τρακτέρ να βαράνε  τα μαντολίνα ,να τους συνοδεύει και η αστυνομική δύναμη ( μη χέσω..) και όλο αυτό να λέγεται"Οι Κανταδόροι τραγουδάνε για εσάς" ( ένεκα καρναβαλιού...) what the fuck,man....! Kι αλλη μαλακισμένη εγώ ,τρέχω να ανοίξω το παράθυρο (μη χάσω το θέαμα..!) να δω ιδίοις όμμασι what the fuck is going on here...? και να βαράω και εγω παλαμάκια...καλά,τα παιξα...! anw,back to our theme now!




  Που λες...ναι μωρέ! Κάτσε τώρα να στο αναλύσω και λίγο ( γιατί αλλιώς θα σκάσω,θα τινάξω τα μυάλα μου και τέτοια )


1.   Μου 'χει τύχει να....
    
     πάω σε έκθεση ζωγραφικής ( φίλος κολλητού μου ο καλλιτέχνης) και να μην μπορώ να καταλάβω τι ρόλο βαράνε τα κουτάκια απο coca cola κολλημένα πάνω σε άσπρους καμβάδες ( θα μου πείτε πάει με όλα...) Οκ man...αν αυτό είναι τέχνη τότε εγώ είμαι playmobil ( φτιάχνομαι και χαλιέμαι επιτόπου εντελώς μόνη και χωρίς βοήθεια) λίγο το΄χεις? 


2. Μου'χει τύχει να....


      περπατάω ( ακατάλληλη ώρα ,αργάμιση και βάλε) σε στενό σκοτεινό δρομάκι και απο φόβο και μόνο μη μου την πέσουνε τυχόν επιτήδειοι ( και καλά πολύ γκομενάκι εγώ) να κάνω οτι συνοδεύομαι...ναι,ρε παιδί μου! κανονική κουβέντα και με χειρονομίες τύπου να τον κτυπάω στην πλάτη..! να μου απαντάει "να σαι καλα μωρέ"  "ωραία περάσαμε κι απόψε " "θεσπέσια τα ξύδια που ήπιαμε" και άλλα τέτοια... Στο μεταξύ να περπατάω ( και να μιλάω)  και να μου φεύγει η κατούρα στάλα στάλα,κόμπο κόμπο ( απο φόβο,έτσι...?)


3. Μου΄χει τύχει να....


    μου φύγει η πορδή καθώς στέκομαι σε ουρά και να γυρίζω πίσω μου να λέω στην κοπελιά ( με ύφος ντίβας..!) " Καλά μωρή μπίχτρω! έτσι σε έμαθε η οικογένεια σου...? να την αμολάς σε κόσμο..?


    αχχ.....τι κακό έχω κάνει σ'αυτήν την μεγαλόνησο....


4. Μου'χει τύχει να....


       μου πιάσουν τον κώλο σε club ( σκοτάδι ρε παιδί μου,δεν έβλεπα την τύφλα μου) ν'αγαλιάζομαι τα μάλα...νομίζοντας πως είναι το ταίρι μου και να γυρίζω με πάθος να του δώσω ενα φιλί ( ξέρεις απ'εκείνα με γλώσσα ) και να βλέπω εναν ...ΜΑΥΡΟ!!!!  της Αφρικής ρε παιδί μου-ζουλου-ιζάουρα-ταμ ταμ..πως να στο πω...i'm not a racist αλλα να μη σου τύχει,έτσι..?
χίλιες φορές να βλεπα τον Χριστό φαντάρο και την μάνα μου νταλικέρη....




      Αλλά ΔΕΝ μου΄χει τύχει να...


1.πάω σε κηδεία και να πώ " και στα δικά σας"


2.πάω σε γάμο και να πώ "και του χρόνου με υγεία πάνω απ΄ολα"


3.πάω σε μαιευτήριο και να πω του χαροπού πατέρα " δικό σας το μωράκι? μου φέρνει λίγο σε πολωνάκι...!"


     Ευτυχώς οχι....θεός φυλάξοι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: