Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Avanti La Musica Maestro

   Μουσική...Τραγούδια. To καλύτερο μου. Η λύτρωση μου.Το λιμάνι μου και παράδεισος μου. ΜΟΥ-ΣΙ-ΚΗ. Ω,ναι! Την ακούω περίφημα. Την τραγουδάω αίσχος- σ' αυτό θα συμφωνήσει και η πολυκατοικία- ειδικά όταν κάνω με τον "ήρωα" μου ντουέτο...Για κλωτσιές είμαστε.Λες και μας τραβάνε απ' τα βυζιά. Τέλος πάντων....Τι έλεγα; Α! ναι! Μουσική,αδέλφια μου. Το βάλσαμο της ψυχούλας σας! Ο καλύτερος και ο πιο πιστός σας φίλος EVER.


   Ε ναι,ρε παιδιά. Έτσι είναι.Έτσι πάει-οκ,μπορείς να διαφωνήσεις άμα θες,δε θα μου καεί και το βίντεο (!). Λοιπόν,τα τραγούδια όπως είπαμε είναι το καλύτερο βάλσαμο. Ποια ψυχοφάρμακα και συναντήσεις με ομάδες και κουκουρούκου. Αυτά είναι για τους εξωγήινους. Εμείς οι απλοί και ταπεινοί καθότι άνθρωποι ταξιδεύουμε σ' άλλους πλανήτες μέσω αυτής-ναι της μουσικής. Και πάμε πάνω και κάτω. Και ψηλά και χαμηλά. Και αριστερά και δεξιά. Κάθετα και οριζόντια. Απ' όλα έχει ο μπαχτσές. Και καλά κάνει και πάντα να το κάνει (κάτσε λίγο γιατί χάθηκα τώρα.Ένα μυαλό έχω και γω η κακομοίρα,χειμώνα καλοκαίρι...με καταλαβαίνεις).


   Εγώ ας πούμε,ρε παιδιά όταν είχα νταλκά μεγάλο ( ναι ρε,υπήρξα πιτσιρίκα! δε φύτρωσα...),καψούρα μεγατόνων, άκουγα ένα συγκεκριμένο κομμάτι από τους Cold,το " No one".  Πω πω...ρε παιδιά. Πολύ μ' αρέσει το specific song. Και θυμάμαι τους είχε "ανακαλύψει " το ξαδελφάκι μου-η αδυναμία μου παρεπιπτόντως-και μου φέρε το cd τους  κουφάθηκα (οχι,δεν το βάλε δυνατά!). Ναι,ναι! Άτιμη νιότη γύρνα και πάλι,αχ....!


   Κι άμα είχα νεύρα και βίδες έβαζα το " Bring me your daughter to the slaughter" απο iron maiden και ονειρευόμουν ότι ξεκοίλιαζα τις συμμαθήτριες μου...ναι,πολύ τις αγαπούσα τις κάργιες και αυτές εμένα. Αμοιβαία τα αισθήματα.


   Όμως τι σου είναι τα άσματα. Κάθε τραγούδι συνοδεύει και σημαδεύει στιγμές της ζωής σου.Χαρούμενες και λυπημένες. Και πάει λέγοντας...Μάλλον καλύτερα πάει το ...και πάει τραγουδιστά.


   Να, σαν τώρα να πούμε θα σας κλείσω με μια μουσικούλα που εμένα προσωπικά με βοηθάει και πολύ στο σφουγγάρισμα...ναι,ναι!!! Η σφουγγαρίστρα ξεσηκώνεται και κάνει το πάτωμα να λάμπει!  Άντε,γεια σας!!!






Υ.Γ. Έ,ναι λοιπόν! Και αυτό και χίλια άλλα τόσα άσματα μου τα έμαθε το ξαδελφάκι μου (Α μου,σε λατρεύω! Εσύ με οδηγείς!!!)





4 σχόλια:

Alex Ftoulis είπε...

I adinamia goustarei ka8imerina posts!!! ViVa La Musica maestro!!! ;P Ante aurio me kainourio post etsi gia na ftiahnomaste!!!! :)

Υακίνθη είπε...

Μπα!!!!Αύριο έχει μπύρες και ξυροκάρπιο!!! Σαν πιστός που είσαι θα προσέλθεις να τα πιούμε!

Alex Ftoulis είπε...

Xirokarpio kai krasatolountzio!!!!! x0ax0ax0ax0a ;p

Υακίνθη είπε...

Μα το κρασατολούτζιο είναι της θείτσας; λιαξ....ευχαριστώ,δεν θα πάρω!