Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

David Blaine vs Νεόφυτος (;)

   Προχθές την Δευτέρα παρακολούθησα για πρώτη και τελευταία φορά το  Mystifier.Ε,τόσος ντόρος έγινε γι' αυτό κι είπα να κάτσω να το δώ. Ήταν και το last episode so...να η ευκαιρία. Σκατά-Shit-Merde....Άφωνη και άναυδη. Μουγκάθηκα,κουφάθηκα και καράφλιασα. 
   Κοίτα δεν είμαι και ο Geller αλλά ντάξει,μάτια μου....Ειδικά την τελευταία σκηνή την βρήκα λίγο υπερβολική. My opinion,πάντα. Δλδ,ο άνθρωπος πετάει...Ναι,παιδιά! 
Αιωρείται actually. Να πώ την μαύρη αλήθεια μου εκείνη την στιγμή σκέφτηκα ότι αν είχε και μια ομπρέλλα θα γινόταν και Μαίρη Πόπινς (!). Δυστυχώς κοίταξα στο youtube μπας και βρώ την σκηνή αλλά...τζίφος. Να σας στο έβαζα να το δείτε και εσείς.
     
  Τεσπά,σημασία έχει ότι ο άνθρωπος αυτός τα κάνει και πληρώνεται γι' αυτό. Μαγκιά του. Αλλά να αιωρείται; Έστω και 1 λεπτό; Speechless...Τι να πω; Α,οχι,να πώ ότι μου θύμισε πολύ τον David Blaine. Ακριβώς τα ίδια κάνουν. Αυτά...


   Αν μπορούσα,ρε παιδιά και εγώ θα τα κανα. Και να με πληρώνουν κι απο πάνω. 
Αλλά τι να κάνεις; Τέτοιο ταλέντο και "δυνάμεις" δεν κατέχω (!) Άιντε,αποχαιρετώ....









4 σχόλια:

caeser είπε...

Κοίτα, εγώ είμαι άσχετος με αυτά τα θεάματα... αν και το βιντεάκι απο κάτω με άφησε άφωνο! Πόσο μάλλον να έβλεπα το τύπο να πετάει... Αν βρεις κανά βίντεο μελλοντικά ανέβασέ το να το δούμε και μεις, αφού τηλεόραση δεν αξιωνόματε να δούμε!
Να΄σαι καλά! Τις καλησπέρες μου!

Υακίνθη είπε...

Έλα Caeser,φυσικά όταν το ανεβάσουν στο youtube θα το βάλω. Στο μεταξύ δεν είχα δει το trailer και τα παιξα όταν το είδα...! Μπορεί ο άνθρωπος να "πετάξει" ; Ε,ναι! τελικά μπορεί φίλε
Caeser...!!!

Να'σαι καλά !!!!!

caeser είπε...

Ξέρω'γω μωρέ...! Τι να πω? Αυτοί θα μας τρελάνουν! Σε λίγο δε θα πιστεύουμε ούτε αυτά που βλέπουμε! :-)

Υακίνθη είπε...

Χαχαχαχαχα.....Πράγματι! Κάτσε κάτι βρήκα,όχι αυτό που πετάει αλλά κάτι άλλα τρελά που κάνει. Αν είναι θα σου τα στείλω στο inbox σου. Δεν είμαι σίγουρη αλλά νομίζω ότι το δείχνει μόνο ο ΑΝΤ1 Κύπρου (ναι,κυπριακή παραγωγή!)