Κυριακή 17 Απριλίου 2011

Mind,Body & Spirit

    Ναί,mind,body & spirit όλοι μας έχουμε. Χαίρω πολύ. Αυτό που λείπει τελικά είναι η ανθρωπιά και η μη κερδοσκοπεία σε τέτοια ζητήματα. Δλδ,τι θέλω να πω. Να,σήμερα για 3η συνεχόμενη χρονιά πήγα στην έκθεση του mbs Cyprus exhibition. Τα συνηθισμένα και χειρότερα απο τις προηγούμενες χρονιές.Οκ,φέτος πήγα να πάρω ένα βιβλίο που δεν το είχαν στην Λεμεσό και το οποίο το έφεραν απο Λευκωσία. Ως εδώ καλά. Το πήρα.


  Αυτό που με ενοχλεί και με εξοργίζει είναι η δηθενιά,η μάσκα που φοράς και μου πουλάς κάτι εντελώς διαφορετικό απο αυτό που είσαι στην πραγματικότητα και το πνίγεις,το καταπιέζεις,το μαδάς,το σκοτώνεις κτλ.,μου λές για σεμινάρια που πλουτίζεις και κάθεσαι με τις ώρες πάνω στην καρέκλα να πουλήσεις το βιβλίο που θα με κάνει πλούσια περιμένοντας με να το πάρω...Άν είναι έτσι τι κάθεσαι και παρακαλάς τον κόσμο,αφού εσύ ο ίδιος πλούτισες (;).


  Δεν ξέρω αν ο κόσμος το'χασε λίγο αλλά με λυπεί πολύ η όλη φάση. Θές να δώσεις βοήθεια; Δώσε ρούχα,τρόφιμα και ότι άλλο σου περισεύει. Πές μια καλή κουβέντα στον άλλον ,χάρισε του ένα απλό χαμόγελο,πες μια καλημέρα και εκεί να δείς μαγεία και θετική ενέργεια μπροστά σου. Σε όλο του το μεγαλείο. Ψιλά γράμματα όμως αυτά.


  Λοιπόν,δηλώνω ότι δεν θα ξαναπάω. Στ'αρχίδια μου. I had enough,man! Άσε,που είχε και χαρτορίχτες....spiritual πράγματα. Με ύφος μπλαζέ και μαλακίες. Βρε,την θετικότητα την ζείς στη ζωή σου με απλά και καθημερινά πράγματα. Την μεταδίδεις και δεν την πουλάς ούτε και κερδοσκοπείς μέσω αυτής. Τόσο απλά.





4 σχόλια:

Perinio είπε...

Αγαπημένη μου Κύπρος. Αγαπημένη Λεμεσός. Όχι πολύ αγαπημένη Λευκωσία. Αναμνήσεις αξέχαστες.

Υακίνθη είπε...

Τι; Σοβαρά; Μπράβο,τέλεια!!!! Πολύ χαίρομαι!!! Άντε,κανόνισε να (ξανά)κατέβεις να σε ξεναγήσω και να περάσουμε φαντασμαγορικά!!!!
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...Λευκωσία ώρα μηδέν....!!!!

Perinio είπε...

Πίστεψε με θα το ήθελα πολύ. Καλοκαιράκι στην Λεμεσό.; Θα σε έχω υπ οψην μου Υακίνθη.... :)

Υακίνθη είπε...

Kαι καλά θα κάνεις!!!! Εδώ θα είμαι!!! Να'σαι καλά!!!