Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Μεγάλη Δευτέρα....please save me from my boss(!)

   Μεγάλη Δευτέρα....πολύ μεγάλη,τελικά. Τόσο μεγάλη που αργεί να περάσει και η ώρα. Τόσο μεγάλη που δέχτηκα η μαλάκω να δουλέψω over time! Μάλιστα. Ζω και εγώ την εβδομάδα των παθών στο έπακρο. Αλληλούια....


  Τι το θελα να δεχτώ; Γιατί; Επειδή ...Πάει πέταξε το πουλί, δέχτηκα. Εν το μεταξύ όλες κι όλες 3 μέρες είναι. Θα περάσουν. Ε; Δεν θα περάσουν; Αλλά το πως θα περάσουν είναι άλλη υπόθεση. Γκρινιάζοντας...( το φελέκι μου μέσα,γαμώ...). Άστα. Το boss λέει χρειάζεται την βοήθεια μου ( εδώ γελάμε λέμε...). Τι να την κάνεις,ρε Μήτσο; Κορνίζα; Και μένα με χρειάζεται το σπίτι μου. Όχι,γράψε λάθος. Βοηθάτε αλλήλους και αφεντικά είναι το σωστό. Οbey your master,Υακίνθη dear!


  Άσε,που δεν ξέρω να κάνω και τα παραδοσιακά εδέσματα (έτσι λέγονται;i'm not sure). Ένα τσουρέκι...Μια φλαούνα. Μόνο να κοκκινοπρασινίζω τ' αυγά ξέρω..Πάλι καλά. Οπότε δεν πιάνεται σαν πασχαλινή δικαιολογία για να γλιτώσω το over time.
So....πας δουλειά και βγάζεις το σκασμό και λες και τον ακάθιστο ύμνο με ευλάβεια.


  Γκρίνια...ε; δεν σας τα' λεγα; Εντάξει μωρέ,πέρασε ήδη η 1η μέρα. Μια χαρά. Αν εξαιρέσεις ότι το πρωί φεύγοντας για δουλειά,ξέχασα το κινητό μου στο κομοδίνο,έκανε εμετό στο χαλί η σκυλίτσα μου και έβαλα 132 φάρμακα να το καθαρίσω,φόρεσα και ανάποδα την μπλούζα...όλα μια χαρά! Αυτά...Άντε,αποχαιρετώ και καληνυχτίζω...Ξημερώνει και Μεγάλη Τρίτη....με καταλαβαίνεται. ..




2 σχόλια:

caeser είπε...

Έλα μωρέ δε πειράζει,μη γκρινιάζεις... Άσε που παίζει να μπει το αφεντικό στο blog να δει τα παράπονά σου και να γκρινιάζει μετά αυτός! :-)
Πάει πέρασε η Μ. Δευτέρα... M.Παρασκευή έφτασε και υπάρχουν και "μαύροι" (βλέπε caeser) που δουλεύουν ακόμα!
Πέρασα να ευχηθώ καλά σουβλίσματα, καλή χολιστερινοκατανάλωση και ...πολύ ξεκούραση να έχετε!
Νά'στε καλά!!! :-)

Υακίνθη είπε...

Caesar,καλημέρα!!! Ναι,έχει κανένα μισάωρο που άνοιξα βλέφαρο!! χεχεχε..
Το άλλο το'μαθες; Πήγα και χθές δουλειά μέχρι τις 6.30! Απο το πρωί πήγα κορδόνι,τιμολόγια,statement,άνοιξε,
κλείσε....με πονόυσαν τα μάτια μου,τα χέρια και ο κώλος μου!! Πάει,πέρασε...Έμαθες και το άλλο; επι 3 μέρες θα την βγάλω στις κουνιάδες μου...Και δεν έχω 1 ...έχω 3!!! Τυχερό πλάσμα που είμαι....Γιάυτό σου λέω,χέστε με αλύπητα. Θέλω να πάω δουλειά τώρα!
Λοιπόν,σου εύχομαι Καλή Ανάσταση, Καλό Πάσχα,καλό φαγοπότι,τσούγκρισμα αυγών και όλα τα σχετικά,υγεία,ευτυχία (!!!!)

Σε χαιρετώ και να'σαι καλά!