Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2012

Begging


 Κυριολεκτικά έχω λιώσει..λιώμα παιδί μου. Πόση ζέστη ν' αντέξει ένας άνθρωπος σας ερωτώ!!! Για πρώτη φορά στην ζωή μου παρακαλάω να πηγαίνω δουλειά. Ποιος εγώ;Που κάποτε μηχανοραφούσα τις πιο απίθανες δικαιολογίες για να μην πατήσω εκεί,τύπου " Ξέρεις κύριε Μήτσο μου,δεν θα τα καταφέρω σήμερα να έρθω στην δουλειά,πέρασε ένας δεινόσαυρος και μου έλιωσε το αμάξι" και άλλες τέτοιες αηδίες.Και τώρα να μην θέλω να φύγω. Τόσο ωραία περνάω...Βλέπω τα files και τους χαμογελάω,χαϊδεύω τα μολύβια μου,ερωτεύτηκα παράφορα το mouse του υπολογιστή μου(!!!!). Έλα,μην καραφλιάσεις! Και δεν αστειεύομαι.Σοβαρά,έχω την πολυτέλεια να δουλεύω μόνη μου κλεισμένη σ' ένα γραφείο με...πρόσεξε,FULL A/C....Ε; τέλειο; Ενώ έξω είναι κόλαση,μπουρδέλο,Σαουδική Αραβία...εγώ μέσα να το παίζω πασάς.
  Στο σπίτι δεν μπορώ να την δω αλλιώς.Εκεί πασάς είναι το νινί μου! Και δεν μπορώ να το βάλω και δυνατό όσο θα ήθελα το κλιματιστικό.
  Ρε παιδιά,πώς αντέχουν οι άτιμοι οι Άραβες; Ιδρώνουν άραγε οι Αφρικανοί; Στους πόσους βαθμούς Κελσίου "καίγεσαι";
  Γι' αυτό σας λέω ,χίλιες φορές δουλειά κλεισμένη στο γραφειάκι μου δίχως να κουνιέμαι παρά μόνο τα δάχτυλα μου και να "παγώνω" στους δικούς μου βαθμούς!!! Κάνεις και επιδερμίδα ένα πράγμα σε πολική θερμοκρασία...
  Εύχομαι να περάσει σύντομα αυτό το κακό γιατί "επέταξα πιέλλα". Και τα μυαλά στα κάγκελα,γκάις!!!
Άντε γειάααααα!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: