Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Begging


 Κυριολεκτικά έχω λιώσει..λιώμα παιδί μου. Πόση ζέστη ν' αντέξει ένας άνθρωπος σας ερωτώ!!! Για πρώτη φορά στην ζωή μου παρακαλάω να πηγαίνω δουλειά. Ποιος εγώ;Που κάποτε μηχανοραφούσα τις πιο απίθανες δικαιολογίες για να μην πατήσω εκεί,τύπου " Ξέρεις κύριε Μήτσο μου,δεν θα τα καταφέρω σήμερα να έρθω στην δουλειά,πέρασε ένας δεινόσαυρος και μου έλιωσε το αμάξι" και άλλες τέτοιες αηδίες.Και τώρα να μην θέλω να φύγω. Τόσο ωραία περνάω...Βλέπω τα files και τους χαμογελάω,χαϊδεύω τα μολύβια μου,ερωτεύτηκα παράφορα το mouse του υπολογιστή μου(!!!!). Έλα,μην καραφλιάσεις! Και δεν αστειεύομαι.Σοβαρά,έχω την πολυτέλεια να δουλεύω μόνη μου κλεισμένη σ' ένα γραφείο με...πρόσεξε,FULL A/C....Ε; τέλειο; Ενώ έξω είναι κόλαση,μπουρδέλο,Σαουδική Αραβία...εγώ μέσα να το παίζω πασάς.
  Στο σπίτι δεν μπορώ να την δω αλλιώς.Εκεί πασάς είναι το νινί μου! Και δεν μπορώ να το βάλω και δυνατό όσο θα ήθελα το κλιματιστικό.
  Ρε παιδιά,πώς αντέχουν οι άτιμοι οι Άραβες; Ιδρώνουν άραγε οι Αφρικανοί; Στους πόσους βαθμούς Κελσίου "καίγεσαι";
  Γι' αυτό σας λέω ,χίλιες φορές δουλειά κλεισμένη στο γραφειάκι μου δίχως να κουνιέμαι παρά μόνο τα δάχτυλα μου και να "παγώνω" στους δικούς μου βαθμούς!!! Κάνεις και επιδερμίδα ένα πράγμα σε πολική θερμοκρασία...
  Εύχομαι να περάσει σύντομα αυτό το κακό γιατί "επέταξα πιέλλα". Και τα μυαλά στα κάγκελα,γκάις!!!
Άντε γειάααααα!!!!!!

Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Δε βαριέσαι,μωρέ,,,,,

Όλο τα ίδια και τα ίδια,μωρέ...βαρέθηκα. Μια η ζέστη,μια η χάλια διάθεση,μια το νινί αρρώστησε (μαζί και η δόλια η μάνα!),τι να κάνεις και τι να πρωτοπείς.
 Το νινί λέει αρρώστησε. Όχι,δεν μου το είπε,έχανε το κωλί του κομπρέσιον....μιλάμε για πολύ σκατό ρε παιδί μου!!! Πω,πω..έχασα το φως μου ρε συ!!! Που ήταν όλο αυτό το σκατολόι,σιορ; Ευτυχώς όλα καλά,γκάις ιν κέις που αναρωτιέστε δλδ,όχι τπτ άλλο!!!
 Εγώ χέσε μέσα και γενικά όπου βρεις...(!)Μ' έχει τσακίσει η ζέστη στα δύο επίσης και ο Μήτσος στην δουλειά...Ρε εσείς όλο το άγχος και την πίεση μου την μεταφέρει....Λες και είμαι εγώ ο διευθυντής ένα πράγμα. Εδώ χέστε με αλύπητα(....)
  Ευτυχώς που υπάρχει και η παραλία και πάω για καμιά βουτιά να λες,τώρα που βρίσκω χρόνο και εγώ η ίδια απορώ.
  Άντε,αποχαιρετώ γιατί δεν έχω και κάτι αξιόλογο να γράψω. Στο τέλος θα καταντήσω γραφική και δεν το γουστάρω καθόλου...
  Φιλάκιααααα
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ




  Υ.Γ. Η καινούργια μου ανακάλυψη είναι αυτός ο τυπάς...Πολύ τον πάω,τελικά!!!