Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Kαρναβαλομπερδέματα

 Λοιπόν,καταρχήν Καλή Χρονιά να έχουμε βρε! Και μη χειρότερα,έτσι; Ποια άλλη βρε σας λέει τέτοιο καιρό τέτοια; Ε; Επίσης καλή Τσικνοπέμπτη και τα σχετικά.....Που χάθηκα; Μα ρωτάνε τέτοια πράγματα; Μα που αλλού βρε; Στον κόσμο μου!!
  Πολλά τα νέα μου αλλά λιγοστό το μυαλό μου. Την νόσο του alzheimer τι την έχεις; Σαν μάνα μου,τον δεύτερο εαυτό μου.
  Άντε να ξεκινάω σιγά σιγά...Το νινι μου έγινε παιδί. Και τι παιδί,παίδαρος. Με μακριά χαίτη και 90 εκατοστά μπόι...motherfucker σας λέω το παιδί μου! Αφού με το άκουσμα κιθάρας και ντραμς αρχίζει το headbanging. Ναι,ρε σεις..Στον σταυρό που σας κάνω.

Κάναμε και τα πρώτα του γενέθλια,του πήραμε ποδηλατάκια ,μηχανή (παιδική ρε σεις..) και όλα τα κλαμπαρτσίμπανα που αρμόζουν για τα γκάζια του και συνεχίζουμε...Το καροτσάκι δε το έχουμε διακοσμητικό στοιχείο γενικά!!! Τώρα που περπατάει κιόλας...άσε είναι χάρμα οφθαλμών! Μπουσούλαγε για κανένα 2μηνο και έτσι στα ξαφνικά εκεί που έφευγα να πάω στο μάθημα μου (θα σας πω πιο κάτω καλέ) τσουπ...παιδιά σηκώνεται και αρχίζει βήματα...τρελάθηκα η μάνα,βρε τι τσίσα έκανα,τι τσιρίδες έβγαλα,τι πέταγμα του αετού έκανα στον αέρα,το παιδί μου περπάτησε..έτσι απλά!!! Αλλά κιουρία εγώ...στο μάθημα πήγα. Πήρα και τη μάνα μου τηλέφωνο να περάσει να τον δει ....Αυτή ούρλιαζε από τη χαρά της...Ναι μωρή,θαύμα !!!! Λες και είναι το πρώτο παιδάκι που άρχισε να περπατάει παγκοσμίως!

Θυμάστε που σας έλεγα για κάτι μαθήματα που κάνω; Life couching; A,γεια σου! Τα τελείωσα επιτέλους και τώρα κάνω την πρακτική μου εξού και τα μαθήματα που πάω. Παιδιά,πολύ ενδιαφέρον λέμε. Ξαναγεννήθηκα η γυναίκα μιλάμε,τόσο καλά. 

 Αυτά τα νέα περιληπτικά...τίποτα συγκλονιστικό στην ουσία...χέσε μέσα δλδ. Καλωσορίσαμε και την βασίλισσα Καρνάβαλο εδώ στην Λεμεσό ,μπάνισα και κάτι μανούλια που βάραγαν κάτι τύμπανα από πίσω της (βασίλισσας καλέ..),άνοιξε το μάτι μου έγινα Κύκλωπας ένα πράγμα κι όλο έλεγα στο παιδί για να μην καρφωθώ η μαλάκω "κοίτα αγαπούλα μου,τι ωραία η βασίλισσα"...Ναι καλά...μέχρι και το παιδί με πήρε χαμπάρι και με κοίταζε με απορία(@χχ@#!$$)

 Αυτά που λέτε...εύχομαι να εμφανίζομαι πιο συχνά και γεια σας...
  Φιλάκια καλέ!!!