Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Μπλε χειμώνας...

    Κατα τους χειμερινούς μήνες γνωρίζω ( πάντα) περίεργα τυπάκια!!! Ορισμένοι απ'αυτούς ανήκουν στο εκστατικά χαοτικά παρελθόν μου και ξεπηδούν ανα διαστήματα στο ακόμα πιο χαοτικό παρόν μου. Οι υπόλοιποι απλά εμφανίζονται ως guest stars στο σήμερα σαν μπαλόνια .....και μετα απλά ξέρεις οτι θα ξεφουσκώσουν!!!!!  Το τι θα σου αφήσουν αυτοί οι τύποι..? Αυτό εξαρτάται μόνο σε εσένα...!!


  Και ερχόμαστε ( όπως πάντα ) στο παράδειγμα,φίλτατε αναγνώστα μου...


    Γνώρισα τυπάκι....


Ότι κινείτε γαμ....ε!!!


   Σπάνιο έτσι..? ειδικά στις μέρες μας!! Εδώ γελάμε και βαράμε παλαμάκια!! Ελάτε παιδιά...όλοι μαζί!!! Πως να σου το πω,φίλτατε μου...? Να, με το χαίρω πολύ σ'εχει κρεβατώσει ήδη...!!! Σε κλάσματα δευτερολέπτου σ'εχει σκανάρει ( κανονική ακτινογραφία !) και στ'αλλα κλάσματα δευτερολέπτου που'χουν απομείνει σου κοπανάει και τα κλασικά " Τι ωραία μάτια που΄χεις,εκφραστικά!" ( τι εννοεί ο ποιητής εδώ άραγε..?) " Εχεις και τα πιασιματάκια σου βλέπω!" ( ώπα,με λέει και χοντρέλο απο πάνω? wtf..? give me a break,man!) " Τι ωραία μαλλιά έχεις!" ( μη μου τα τραβήξεις,ρε μαλάκα,δικά μου είναι,δε γουστάρω περούκες!!)


       Τι κάνεις σ'ετσι περιπτώσεις...?


Πολυ απλά τα κλασικά (again). Βάζεις πανοπλία μαζί και τσίγκινο βρακί και ολα τα μπουφάν του κόσμου,σ'όλους τους χρωματισμούς και size που υπάρχουν. Και ΔΕΝ δίνεις το χέρι σου για χαίρω πολύ ούτε και για πλάκα. Επίσης στρίβεις γωνία και παρακαλάς τον ύψιστο να σε ληστέψουν αντι να σου την ξαναπέσει ο τύπος...!


    Γνώρισα τυπάκι...


         Καλλιτέχνης ....θα πει!


Εκστατικά χαρισματικά τυπάκια!!! Οτι και να 'χεις ρε παιδί μου,κάτι να σε βασανίζει,την στιγμή που θα τους συναντήσεις σου φεύγουν όλα ως δια μαγείας..!!! Θαύμα!! θαύμα!!! Αληλούιαα!!!


     Το καλλιτεχνικό τυπάκι είναι όλα τα λεφτά...Ειδικά οταν σε παίρνουν σε εκθέσεις....! Εκστασιάζομαι η γυναίκα....!!! Να σου αναλύουν την ψυχολογία του πίνακα ( ακου να δεις πράγματα,βρε παιδί μου!!) Να μπαίνουν σε τόσο βάθος και δέος σ'ενα υπέρτατο νιρβάνα ( οχι το συγκρότημα) Να κάθονται επι 45 λεπτά σ'ενα πίνακα ( σκέψου δλδ πόσες ώρες θα κάτσουμε!) Και το μόνο που θες εκείνη την στιγμή είναι να φας κανένα καναπεδάκι και να βρέξεις τον καταπιόνα σου ( με κρασάκι,εννοώ!)


     Τι κάνεις σ'ετσι περιπτώσεις...?


Παίρνεις ipod,ακούς την εκστατική μουσική μουσική σου και κουνάς το κεφάλι σου βλέποντας τους πίνακες. Βαδίζεις και λίγο ν'αρπάξεις τα κρασάκια και τα καναπεδάκια ( Αν τύχει μπανίζεις και κανένα γκόμενο) Επίσης,αν τύχει να σε ρωτήσει ο ο καλλιτέχνης την ταπεινή σου γνώμη, φωνάζεις εκστατικά  " Marvelous!" "Gorgeous" " Magnificent" " Sumptuous" " Splendid" και ξεμπερδεύεις...!


    Γνώρισα τυπάκι....


            Χεβιμεταλάς..!


Τα ρέστα μου...!!  Τα ρέστα μου..! το ομολόγω δεν το αρνήθηκα ποτέ μου...λατρεύω ροκ..χάνομαι ρόκ...εκστασιάζομαι ροκ...και μέσα μέσα ακούω και κανένα heavy  έτσι για να με κρατάει στην πρίζα!! Αλλα οκ man..take it easy..! Δεν ξεβιδώθηκε ακόμα το κρανίο απο το head banging..? (Αναρωτιέμαι ταπεινά)


  Το τυπάκι αυτό είναι τελικά ολα αυτά που προανέφερα ( λίγο οτι κινείτε γαμ...ε και λίγο καλλιτέχνης με πολλή head banging) Ενα κράμα περίεργο!!!
Δλδ,βρε παιδί μου,δεν υπάρχει περίπτωση να σε πάρει σε συναυλία και να ΜΗΝ ξέρει ενα τραγούδι. Τα ξέρει ΟΛΑ!! ( τύπου που έχει κόμμα και τελεία ο στίχος του τραγουδιού και που βγάζει κραυγές σαν λυκάνθρωπος!). Δεν υπάρχει περίπτωση σε κάθε συναυλία που σε πάει να μην σου αγοράσει μια φανέλα,ενα βραχιολάκι με καρφιά,μια νεκροκεφαλή,μια μπύρα,ενα σουβλάκι..
  Επίσης μπορεί άνετα να πάει και με αλλη γκόμενα ( ενω υποτίθεται είστε μαζί..!) και μετά να σου αναλύει εκστατικά επι 45 λεπτά τον κάθε στίχο και νόημα του άσματος..!


     Τι κάνεις σ'ετσι περιπτώσεις..?


 Αν έχεις τύχη διάβεναι και ριζικό περπάτα..! δλδ,κάνεις εαν δυνατό διαλογισμό πριν απο κάθε συναυλία έτσι για να μην ξεβιδωθεί και υπερβολικά το κρανίο σου...Καλού κακού παίρνεις μολύβι και χαρτί για να σημειώσεις τα πάντα περι συγκροτήματος ( είπαμε ξέρουν τα ΠΑΝΤΑ) Επίσης,καβαντζώνεσαι και με άλλον γκόμενο σε περίπτωση που σε αφήσει μπουκάλα ο πρώτος!! Και τελευταίο βάζεις και τον σταυρό σου μη τυχόν και φάς καμιά αδέσποτη κουτουλιά απο το head banging και μείνεις ξερή στον τόπο...!!! 


    Αυτά τα ωραία έχει η ζωή....!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: